logo
logo
 • NIEUWE 100% ELEKTRISCHE NISSAN E-NV200

  UW DUURZAME VISITEKAARTJE

Catalogusprijs*

€ 39.470

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 39.470

100% ELEKTRISCH

Met nieuwe 40 kwh batterij

GROTER BEREIK

Van 200 naar 301 km

(gecombineerd & stad wltp)

LAADVERMOGEN

Tot wel 4,2 m3

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

ELEKTRISCH ZAKEN DOEN

NISSAN E-NV200

WAAROM DE NISSAN E-NV200?

DE PERFECTE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

Ruim aan de binnenkant en compact aan de buitenkant: de 100% elektrische Nissan e-NV200 biedt voldoende ruimte om alles mee te nemen wat u maar nodig heeft en is net zo wendbaar als een hatchback. Uw zaken lopen op wieltjes!

DE IDEALE OPLOSSING VOOR ZAKEN IN DE STAD

NISSAN E-NV200: DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VOOR BEDRIJVEN VAN DE TOEKOMST

Met de nieuwe 40 kWh batterij en een groter rijbereik trotseert de Nissan e-NV200 alle uitdagingen. Dankzij gegarandeerd emissieloos rijden kan niets of niemand u tegenhouden om alle hoeken en gaten van de stad te verkennen. Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf.

EEN SLIMME INVESTERING

VOOR LAGERE GEBRUIKSKOSTEN

Met de overstap naar een elektrische bedrijfswagen zult u merken dat de totale kosten van uw bedrijfsvoering drastisch zullen dalen. Begin de dag met een volledig opgeladen batterij en geniet van een rijbereik tot maar liefst 301 km. Het zal u minder kosten dan een bestelbus met een diesel- of benzinemotor. Nooit meer motorproblemen of olie verversen. Bovendien bespaart u ook geld en tijd op onderhoud.

MEER DAN ALLEEN BRANDSTOFBESPARING

SUBSIDIES EN VOORDELEN

Met elektrisch rijden profiteert u niet alleen van lagere eigendomskosten maar ook van subsidies. De Belgische overheid heeft subsidies voor mensen die een volledig elektrisch voertuig aanschaffen. De Nissan e-NV200 komt in aanmerking voor een korting van maar liefst € 2.500.

GEGARANDEERD VERMOGEN

5 JAAR VOERTUIGGARANTIE
8 JAAR BATTERIJGARANTIE

Bij Nissan bent u ervan verzekerd dat wij alles in het werk stellen om uw bedrijf tot een succes te maken. Net als bij de nieuwe Nissan LEAF geldt ook voor de Nissan e-NV200 met de nieuwe 40 kWh batterij een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer en 8 jaar of 160.000 kilometer voor de batterijcapaciteit. Contacteer uw Nissan-dealer voor meer informatie.

DE IDEALE OPLOSSING VOOR ZAKEN IN DE STAD

NISSAN E-NV200: DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VOOR BEDRIJVEN VAN DE TOEKOMST

Met de nieuwe 40 kWh batterij en een groter rijbereik trotseert de Nissan e-NV200 alle uitdagingen. Dankzij gegarandeerd emissieloos rijden kan niets of niemand u tegenhouden om alle hoeken en gaten van de stad te verkennen. Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf.

DUURZAAM ZAKEN DOEN. OVERAL.

NISSAN E-NV200

DE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VOOR PERSONEN EN VRACHT.

Vakmanschap en veelzijdigheid komen samen in de 100% elektrische Nissan e-NV200. Maak een keuze uit twee opties (VAN of EVALIA) en pas uw keuze helemaal aan volgens uw wensen met gepersonaliseerde rekken, opbergmogelijkheden en stoelen. Dankzij de lage laadhoogte (slechts 52 cm vanaf de grond gemeten) kunt u makkelijk in- en uitladen.

100% ELEKTRISCH

E-NV200 VAN

Eenvoudig toegang tot 4,2 m³ laadruimte (genoeg voor twee europallets of vracht met een gewicht tot 701 kg) via de brede achterdeuren of de schuifdeuren aan de zijkanten.

 

100% ELEKTRISCH

E-NV200 EVALIA 5 ZITPLAATSEN

Hebt u een busje nodig dat mensen kan vervoeren en goederen? Geen probleem: met de 5-persoonsindeling blijft er nog altijd 1,9 m³ aan laadruimte over.

100% ELEKTRISCH

E-NV200 EVALIA 7- PERSOONSBUS

Meer mensen, minder pallets: de 100% elektrische Nissan e-NV200 EVALIA is de ideale oplossing. Er is voldoende ruimte om 7 passagiers en al hun bagage comfortabel te vervoeren.

GEEF UW BEDRIJF EEN KRACHTIGE IMPULS

EEN GROENER BEDRIJF IS EEN SLIMMER BEDRIJF

Nissan Intelligent Mobility is een revolutie voor uw rijstijl: u stapt zelfverzekerder achter het stuur en geniet van een opwindende rit terwijl u van alles op de hoogte blijft. De 40 kWh batterij van de nieuwe Nissan LEAF zit ook in de Nissan e-NV200 voor een sterk staaltje intelligent vermogen; het bewijs dat 100% elektrisch rijden makkelijk, praktisch en gezinsvriendelijk kan zijn. Met een rijbereik van 200 km (of zelfs nog wat meer) en meerdere opties voor opladen rijdt u met deze veelzijdige bedrijfswagen veilig en efficiënt.

UW SLIMME MOBIELE KANTOOR

Neem uw kantoor met u mee. U kunt de passagiersstoel vooraan van de 100% elektrische Nissan e-NV200 inklappen tot een bureau. U heeft stopcontacten van 12 V binnen handbereik en er is genoeg handige opbergruimte voor al uw papierwerk.

MAXIMALE LADING, MINIMALE OMVANG

Een gedurfd en indrukwekkend design met een grote laadcapaciteit. De Nissan e-NV200 100% elektrische bestelwagen is compact en wendbaar om optimaal door de drukke stad te manoeuvreren: het is uw duurzame visitekaartje.


Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. (*) De korting is uitzonderlijk geldig van 01/09/2022 tot 30/09/2022.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten