logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR


Over ons

Nissan Tielt

V&D Motors begon in 2003 onder het bewind van Eddy Verhulst een garage in Tielt. Ondertussen zijn wij een begrip in de buurt met 4 verschillende garages: 3 vestigingen voor Renault en sinds januari 2018 het Nissan verhaal te Aarsele.
Wanneer u onze garage binnenkomt, merkt u direct aan de sfeer dat wij een familiaal bedrijf zijn. Plezier vormt een steunpilaar van het bedrijf, wij zijn flexibel opgesteld en alles verloopt intiem en innovatief. Zo hebben wij geen afgelijnde functies en kunt u voor zowat alles bij elke persoon terecht. Wij strijden voor een intensief klantencontact, zodat we uw behoeften kunnen analyseren en u dus enkel tevreden kunnen laten vertrekken.
Voor de start van het Nissan verhaal zijn wij bezig aan de bouw van een showroom en hopen we u snel te mogen verwelkomen in ons eigen verhaal: Nissan Tielt. Tot aan het einde van de werken, kunt u terecht in het gebouw ernaast waar we u met alle kennis en vertrouwen zullen ontvangen. Welkom bij Nissan Tielt!

Dagelijks kopen mensen nieuwe wagens om meer uit het leven te halen, zich veilig te voelen en om er goed uit te zien op de baan. Nissan maakt daar deel van uit, vooral dan in het crossover en het elektrisch segment.
We leven in een wereld die steeds minder zekerheden biedt en die steeds sneller verandert. Elk jaar worden nieuwe wagens uitgebracht, krijgen andere een facelift en nog anderen verdwijnen dan weer van de markt. De kloof tussen arm en rijk neemt toe en toch moet iedereen van een wagen voorzien zijn om zich te kunnen verplaatsen.
Aangezien er een verschuiving is naar bewustere en duurzamere consumptie, waarbij individuen steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor de impact van hun aankoopbeslissingen, wordt ons doel duidelijker en simpel.
Ons doel is duurzaam autorijden tot een basisrecht maken met de focus op kwaliteit. Daarbij stellen wij de klant centraal, ongeacht zijn verhaal of budget.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

Nella Planquette
Verantwoordelijke (na)verkoop/Marketing


e-mail: nella@nissantielt.be

Gilles Verhulst
Zaakvoerder


e-mail: gilles@vdmotors.be

Lawrence Vens
Onderhoud en herstellingen


Jarne Vanrobaeys
Verkoopadviseur


jarne.vanrobaeys@vdmotors.be

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten